Plezier in spelen

Spelplezier staat voorop in de lessen en spelenderwijs komen alle aspecten van gitaarspelen aan bod. Aan de hand van liedjes de jij leuk vindt zullen we de gitaar verkennen en wordt ook de theorie achter de muziek behandeld. Zo kun je jouw boodschap uiteindelijk nog duidelijker overbrengen. Heb je zelf geen leuke liedjes paraat? Geen probleem, wij hebben altijd wel liedjes of stukken liggen die we kunnen spelen.

Verschillende stijlen

Gitaar spelen is als spreken. Muziek heeft een boodschap en deze wordt niet alleen overgebracht door woorden, maar ook de klanken van de muziek communiceren deze boodschap. Onze lessen staan in het teken van het overbrengen van deze boodschap. In verschillenden stijlen als Pop, Rock, Blues en Fingerpicking leer je de gitaar te gebruiken, zowel elektrisch als akoestisch.

Kinderen & Volwassenen

Omdat kinderen anders leren dan volwassenen hebben we voor hen een ander programma wat zich toespitst op het spelen en lezen van liedjes. Hierdoor ontwikkelen ze op een speelse manier een sterk gevoel voor muziek en een goede theoretische basis wat later goed van pas komt bij het verder verdiepen in muziek.

Zelfstandig spelen

De lessen worden een op een gegeven en in overleg is het ook mogelijk om lessen met z’n tweeën te nemen. Het is ons doel dat je de gitaar zo leert kennen dat je uiteindelijk, zonder dat je daar een blad of docent bij nodig hebt, je gitaar kunt pakken en liedjes kunt spelen en zelfs schrijven. Of je nu net begint met gitaarspelen, al een tijd speelt of bijvoorbeeld naar het conservatorium wil: iedereen krijgt de gepaste ondersteuning en les naar zijn of haar niveau.

Lestijden

​Lesdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in de middag- en avonduren.

Op maandag, dinsdag en woensdag worden de lessen gegeven door Ruben.
​Op donderdag worden de lessen gegeven door Renske en op vrijdag door Koen.

Voor de lessen betaal je een vast tarief per maand. De lessen duren een half uur en zijn op wekelijkse of twee wekelijkse basis. Voor leerlingen van 21 of ouder wordt 21% BTW in rekening gebracht.