Dit is Koen

Op mijn veertiende verjaardag kreeg ik mijn eerste gitaar en ik was meteen helemaal hooked. Vrij snel werd het duidelijk dat ik er meer mee wilde doen. Toen ik vier jaar gitaar speelde werd ik aangenomen op de Metal Factory, een opleiding voor metal muzikanten in Eindhoven. Nadat ik daar mijn diploma heb gehaald ben ik doorgestroomd naar het Conservatorium van Amsterdam, waar ik nu popmuziek en elektronische muziekproductie studeer.
 
In 2017 kwam ik als invaller en later als vaste gitarist bij The Charm The Fury. Ik kreeg een week voor hun optreden op Pinkpop een appje van de gitarist dat hij zijn pols had gebroken en de vraag of ik die show wilde spelen, waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. Vervolgens heb ik met The Charm The Fury op festivals als Download, Graspop Metal Meeting, Zwarte Cross en Wacken Open Air gespeeld en verscheidene Europese tours gedaan voordat de band uit elkaar ging. In 2019 werd ik gevraagd als invalgitarist voor Within Temptation en heb ik daarmee op Appelpop mogen spelen.
 
Als docent geef ik graag les door de leerlingen liedjes te leren spelen die binnen hun muzieksmaak vallen, ongeacht de stijl. Aan de hand van die liedjes leg ik vervolgens de theorie en de technieken uit die daarin toegepast worden. Zo probeer ik de lessen leuk en interessant te houden! Koen geeft les op vrijdag.
Kom lekker gitaar spelen en neem een gratis proefles gratis proefles?